Να αξιοποιήσει την έδρα θέλει ο Πανιώνιος απέναντι στους Μαχητές Πεύκων το απόγευμα του Σαββάτου (26/11, 4.30μ.μ.) προκειμένου να φτάσει στις οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

«Μέχρι τώρα έχουμε επτά σερί νίκες, αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη, παλεύουμε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτός είναι ο στόχος μας και φαίνεται στο παρκέ σε κάθε ματς» εξηγεί ο Πέτρος Μελισσαράτος και συνεχίζει: «Στην Λάρισα με την ΑΕΛ έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε από την πιεστική μας άμυνα που κάποιες φορές μας βγήκε και κάποιες όχι. Στο γενικό σύνολο πάντως ήμασταν πολύ καλοί σ’ αυτό το κομμάτι και ήταν ο λόγος που μας έδωσε τη νίκη».

Ενώ, για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων που ακολουθεί στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ένα ματς έδρας, που ελπίζω να μας βοηθήσει ο κόσμος να το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, κανείς δεν θα μας χαρίσει τη νίκη, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και σιγά-σιγά να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».