Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας Αρκαδικο για την αναμέτρηση με τον Αμύντα, ο προπονητής των Αρκάδων, Γιάννης Διαμαντάκος έδωσε το στίγμα του για την αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: «Η αυριανή αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως η πιο απαιτητική ως τώρα και αυτό για δύο κυρίως λόγους. Πρώτος, γιατί καλούμαστε να αγωνιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα με ελλειπές ρόστερ, εξαιτίας της άδικης, κατά τη γνώμη μου, τιμωρίας των αθλητών μας Ρέντικας και Προδρόμου και δεύτερος γιατί απέναντί μας βρίσκεται μια ομάδα που θα μπορούσε ισως να χαρακτηριστεί η πιο μπασκετική σε αυτές τις 6 πρώτες αγωνιστικές.

Πέραν όμως των αντικειμενικών δυσκολιών, οι παίκτες μας πρέπει να μάθουν όχι μόνο να ζουν με τα προβλήματα αλλά και μέσα από αυτά να καταφέρνουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό, απαιτεί η ιστορία, ο κόσμος και το μέγεθος του συλλόγου μας. Η αμυντική μας προσήλωση και κατ' επέκταση οι επιδόσεις μας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα».