Με καλή ψυχολογία, που προέρχεται από το «6 στα 6» και διατηρεί τον Πανιώνιο μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , ο «Ιστορικός» θα αναμετρηθεί αύριο (19/11, 5μ.μ.) στην Λάρισα με την ΑΕΛ.

«Το ντέρμπι με τον Ηρακλή το κερδίσαμε ήταν ένα παιχνίδι που μας ενδιιέφεραν πάρα πολύ οι δυο βαθμοί της νίκης. Ο κόσμος μας ήταν λογικό να έρθει στο γήπεδο, αλλά θεωρώ ότι έχει ακόμη περιθώρια να μας υποστηρίξει» εξηγεί ο Νίκος Μίχαλος, από τους πλέον έμπειρους παίκτες των «κυανέρυθρων» και συνεχίζει: «Το παιχνίδι που παίζουμε στην Λάρισα με την ΑΕΛ είναι κομβικό, καθώς συμπληρώνουμε μια τετράδα αγώνων μακριά από το γήπεδο μας. Εάν φύγουμε με το «διπλό» από το παρκέ τότε η κατάσταση στο μυαλό μας ξεκαθαρίζει».

Η ΑΕΛ μετράει τέσσερις νίκες και δυο ήττες και στο γήπεδο της δείχνει να είναι ανταγωνιστική. «Είναι μια ομάδα δεμένη, κλασική επαρχιακή που τρέχει και παίζει δυνατά.Το θέμα είναι εμείς να εμφανιστούμε σωστοί και δυνατοί. Να καταλάβουμε ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι από μια σειρά εκτός έδρας αναμετρήσεων, που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο εάν το κερδίσουμε» εξηγεί ο Νίκος Μίχαλος όσον αφορά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και καταλήγει: «Ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλό σημείο αγωνιστικά και μόνος του αν είναι θα ''αυτοκτονήσει'' σε παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΛ».