Δίχως τον Κώστα Οικονομόπουλο που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής θα παραταχθεί ο Εθνικός απέναντι στους Μαχητές Δόξας στα Πεύκα.

"Είναι μια ομάδα που παίζει με ενέργεια, στηρίζεται στην αθλητικότητά της και στη διάθεση των παιδιών να αγωνίζονται κάθε φορά, δίνοντας το 110% των δυνατοτήτων τους. Ακόμα και στα παιχνίδια που έχει ηττηθεί, πρόβαλλε ισχυρή αντίσταση, δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για κανέναν" είπε ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε:

"Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μας ξεγελά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πιο πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Κάθε εβδομάδα δίνουμε εξετάσεις".

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Νίκος Κόκκαλης, δήλωσε: "Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά η διάρκεια είναι το ζητούμενο για μας. Οι Μαχητές είναι όνομα και πράγμα, αλλά κι εμείς είμαστε σκληροί και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ".