Το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας δίνει το Σάββατο (12/11, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος που υποδέχεται τον Ηρακλή στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. «Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή στην έδρα μας, είναι ένα ντέρμπι κορυφής θα έλεγα, δυο ιστορικοί σύλλογοι, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε στο Ηράκλειο και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Ηρακλή» υποστήριξε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ενώ για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την αναμέτρηση με τον «γηραιό» υπογράμμισε: «Εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που θα βάλουμε για το παιχνίδι, αλλά σ’ αυτά τα ματς μετράει πολύ το πάθος και το να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά».

Ο έμπειρος γκαρντ των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στον κόσμο, την βοήθεια του οποίου θέλουν στον «Ιστορικό» για να πετύχουν την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. «Τον κόσμο τον περιμένουμε, κάθε Σάββατο η παρουσία του αποτελεί ένα κίνητρο για μας, θα δώσουμε ότι έχουμε, θα παλέψουμε για κάθε μπάλα για να βγούμε νικητές» υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.