Σκληρά εργάστηκαν στον ΓΣΛ όλη την εβδομάδα με έναν και μοναδικό στόχο: να εμφανιστούν όσο περισσότερο ετοιμοπόλεμοι γίνεται έτσι ώστε να καταφέρουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, στο αυριανό (Σάββατο 26/11) παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο τον Αμύντα.

Ο ΓΣΛ έχει ανάγκη τους δύο βαθμούς περισσότερο από ποτέ στην μέχρι τώρα πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, περιμένοντας και την στήριξη των φίλων της ομάδας που τόσο τους έχουν ανάγκη.


Απόντες δεν υπάρχουν, καθώς και ο Κούτρας έκανε «αγώνα δρόμου» ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά και αυτός στις υπηρεσίες του προπονητή του.

Ο Στέφανος Πέρκος προτιμά τις πράξεις και όχι τα πολλά λόγια στην παρούσα φάση, οπότε για το αυριανό ματς, τόνισε: «Παίζουμε με μια ομάδα με την οποία έχουμε παρόμοιους στόχους. Εφόσον παίζουμε μέσα στο «σπίτι» μας είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί. Η συνέχεια μέσα στο γήπεδο…

Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να τους κάνουμε να χαμογελάσουν»