Mε πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ωστόσο στην αποστολή για την Αθήνα δεν έχει συμπεριληφθεί ο Σάκης Κουτίνας, καθώς ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από ίωση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου ν' αναρρώσει πλήρως.

Ο προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχολιάζει για το αυριανό παιχνίδι: «Η ήττα από τον Δούκα μας πείσμωσε και μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό. Έχουμε την απαραίτητη διάθεση για κάτι καλό στην αυριανή αναμέτρηση, αρκεί να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά διαστήματά μας».

Η διάθεση πάντως στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετική. Αυτό άλλωστε τονίζει και ο Γιάννης Σταμπουλής. Για το παιχνίδι με τον Δούκα και την ήττα ο παίκτης της ομάδας μας αναφέρει: «Παίξαμε με ένα σύνολο οποία διεκδικεί την άνοδο με καλούς και έμπειρους παίκτες. Δυστυχώς για εμάς δεν πιάσαμε τα επιθυμητά επίπεδα στην απόδοσή μας, τα οποία έπρεπε να φτάσουμε σε ένα τόσο απαιτητικό ματς και δυστυχώς ήρθε η ήττα. Έχουμε όμως αφήσει ήδη στην άκρη την πρώτη μας απώλεια στο πρωτάθλημα και προετοιμαστηκαμε καταλλήλως για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση σημειώνει: «Ο εθνικός είναι μια ομάδα που μας ταιριάζει στο τρόπο παιχνιδιού του. Έχει 5-6 καλούς παίκτες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η αναμέτρηση μαζί τους. Εμείς πηγαίνουμε όμως εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αλλά ξέρουμε ότι και οι γηπεδούχοι θέλουν το ίδιο, οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να «κλέψουμε» εμείς τους δύο βαθμούς».