Πλήρης αναχώρησε για την Αθήνα σήμερα η αποστολή της ΑΕΛ, προκειμένου να τεθεί αύριο (27/11, 17:00) αντιμέτωπη το Ψυχικό. Μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, πραγματοποιώντας μία ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής των «βυσσινί», Αβραάμ Παπαδόπουλος, αναφέρει για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ έμπειρη ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της. Η κύρια δύναμή της είναι οι γκαρντ, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας. Απαιτείται συγκέντρωση, ηρεμία και πολύς ενθουσιασμός απ;O την μεριά μας. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε με μεγάλη ακρίβεια το πλάνο μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μιχάλης Πολίτης σημειώνει: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρά το γεγονός ότι τρεις αγωνιστικές τώρα δεν γευτήκαμε τη χαρά κάποιας νίκης. Ωστόσο πιστεύω ότι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν εξαιτίας συγκεκριμένων λεπτομερειών, αφού όλοι μας προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Για το καλύτερο θα παλέψουμε και απέναντι στο Ψυχικό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία έμπειρη και δυνατή ομάδα, που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Για να δείξουμε όμως ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα στο φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να παλεύουμε απέναντι και σ’ αυτό το πλεονέκτημα των αντιπάλων μας, και να προτάσσουμε τις δικές μας δυνατότητες για την επίτευξη της νίκης».