Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΓΣΛ

Τον καινούργιο προπονητή του, αλλά και τον βοηθό του παρουσίασε σήμερα ο ΓΣΛ παρουσία του προέδρου κ. Κώστα Δασταυρίδη.

Ο νέος τεχνικός Στέφανος Πέρκος και ο βοηθός του Αντώνης Δούκας παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους από τον ίδιο τον πρόεδρο στο κλειστό της Νεάπολης και αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση που είχαν οι προπονητές γνωρίζοντας τους παίκτες της ομάδας. Το τεχνικό τιμ σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή αποκόμισε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις και την αισιοδοξία ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα που θα επιτρέψει στον Γυμναστικό να επιστρέψει σύντομα στα νικηφόρα αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Δασταυρίδης (πρόεδρος ΓΣΛ): «Μετά από αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις που περάσαμε και τα αρνητικά αποτελέσματα κάναμε την μεγάλη αλλαγή. Διακόψαμε την συνεργασία με τον κ. Μπουλιάκη και πήραμε γρήγορες αποφάσεις για να μην εκθέσουμε καθόλου την ομάδα και αξιολογώντας κάποιες προτάσεις αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με το νέο τεχνικό τιμ και τους προπονητές τους οποίους και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας., τον κ. Πέρκο και τον συνεργάτη του κ. Δούκα.
Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε έτσι να αλλάξουμε και την πορεία της ομάδας και να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας. Νιώθω αισιόδοξος, σήμερα μετά την πρώτη προπόνηση που έγινε, θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι και ελπίζω να δικαιωθεί η απόφαση μας. Νιώθουμε ότι ήταν απαραίτητες αυτές οι κινήσεις και αν δεν το κάναμε τώρα δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Στέφανος Πέρκος (προπονητής ΓΣΛ): «Αρχικά να πω ότι αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι διότι είμαστε σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ τον ΓΣΛ τον θυμάμαι παλιά στην Α1, πριν καν γίνει ο διαχωρισμός Α1 και Α2 Εθνικής και παρακολουθούσαμε σαν πιτσιρικάδες τότε την ομάδα που ήταν στις δόξες της. Είχαμε δει την πτωτική της πορεία και μετά την άνοδο πάλι στα «σαλόνια». Η Λάρισα είναι μπασκετομάνα χρόνια τώρα, χαίρομαι λοιπόν που η διοίκηση μας επέλεξε να πάρουμε τα ηνία της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουμε κυρίως τεχνικά. Όμως στην πρώτη επαφή με τα παιδιά που τα ξέρουμε τα περισσότερα, διότι είτε τους είχαμε παίκτες σε άλλες ομάδες, είτε ως αντιπάλους, είδα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση από όλους.
Αυτό είναι θετικό για να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να μπορέσουμε στο τέλος, προπονητές, παίκτες και διοίκηση κυρίως, να είμαστε χαμογελαστοί και χαρούμενοι τον Μάιο. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την επιλογή ως προς το πρόσωπό μου και σε αυτό του συνεργάτη μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains