Η νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή επέτρεψε στην ομάδα του Νίκου Οικονόμου να είναι μόνη πρώτη, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο Ηρακλής φάνηκε εκτός καλού εαυτού και δεν είχε το καλό του πρόσωπο. Σταδιακά ξεκαθαρίζει το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Ο Αίολος ανεβαίνει και θα κάνει πολλές ζημιές, ενώ ο Φάρος έχασε έδαφος. Ο Δούκας θα είναι και αυτός μέσα στα πλέι οφ, αφού έχει γεμάτη ομάδα. Και αν στην κορυφή τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα στην ουρά και στη μέση έχουμε ανατροπές. Η Καβάλα δείχνει ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και το Ηράκλειο δε δείχνει ικανό, για να μείνει. Και εδώ όμως είναι νωρίς ακόμα.

Και ο Γυμναστικός δεν έχει δείγματα ότι θα αντέξει μέχρι τέλους. Γενικότερα, είναι πολύ νωρίς, για να πι κανείς οτιδήποτε. Οι ομάδες θα έχουν απώλειες και θα ανέβουν αυτές που θα έχουν τις λιγότερες στην έδρα τους. Παράλληλα, όσες μείνουν συνεπείς οικονομικά θα έχουν και τα περισσότερα κίνητρα σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός…νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει!