Το διάστημα πριν τις γιορτές θα είναι εξαντλητικό για τους παίκτες του ΓΣΛ που έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο απανωτά εκτός έδρας ματς με πρώτο αυτό του ερχόμενου Σαββάτου στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Το γεγονός αυτό όμως δεν πτοεί καθόλου τους παίκτες του Γυμναστικού. Αντιθέτως, καθώς μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού στη Νεάπολη προχθές, έχει τονωθεί η ψυχολογία τους, αρχίζουν και πάλι να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά προκειμένου να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αγωνιστική τους εικόνα και φυσικά να μπορέσουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όλοι στο λαρισινό «στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι αυτό θα συμβεί μόνο με δουλειά και προσήλωση, οπότε από σήμερα ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία για τον επόμενο «σταθμό» που είναι η Καβάλα, μια ομάδα της δυναμικότητας του ΓΣΛ η οποία όμως θα έχει ως μεγάλο αβαντάζ την έδρα της.

Ο Στέφανος Πέρκος είδε με ικανοποίηση να προπονούνται όλοι οι παίκτες του σήμερα, καθώς άπαντες είναι δυνατοί και με ηθικό ακμαίο πλέον.