Ο Κανέλλος Γαρμπής μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τη διακοπή καθώς το ματς του Σαββάτου αναβλήθηκε.

Για την έως τώρα πορεία του Αρκαδικού: «Πιστεύω ότι επειδή μαζευτήκαμε πολύ αργά και έχω χάσει ένα βασικό κομμάτι της προετοιμασίας και αυτό στην αρχή μας δημιούργησε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και κάναμε καλές νίκες. Τώρα όμως όπως κλείνει αυτή η χρονιά με τις δύο κακές ήττες που κάναμε, που νομίζω ότι οφείλονται στην κούραση και στους τραυματισμούς, κάποια παιδιά σήκωσαν πολύ βάρος και αυτό μας επηρέασε στο έχουμε δύο κακά αποτελέσματα που δεν έπρεπε».

Για το αν με την έναρξη της σεζόν περίμενε αυτήν την βαθμολογική θέση του Αρκαδικού μετά από 10 αγωνιστικές: «Πιστεύω στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Πιστεύω ότι μια ομάδα με νέα παιδιά και υψηλό κίνητρο μπορεί να κάνει τα πάντα, γιατί το έχω ζήσει και στον Φιλαθλητικό αυτό. Βέβαια η Α2 είναι μια πολύ δύσκολη και με έμπειρους παίχτες κατηγορία και κάθε στραβοπάτημα μπορεί να οδηγήσει χαμηλά και στις τελευταίες θέσεις. Ωστόσο, ό,τι έχουμε κερδίσει το έχουμε καταφέρει με πολύ αγώνα, δουλειά και προπόνηση».

Για τη διακοπή και αν θα ωφελήσει την ομάδα ενόψει του Πανιωνίου με την επανέναρξη: «Σίγουρα θα μας ωφελήσει γιατί έχουμε και τραυματίες. Η διακοπή θα μας κάνει να ξεκουραστούμε και θα μας βοηθήσει στο να χαλαρώσουμε όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά για να γυρίσουμε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο αγώνας που θα ακολουθήσει είναι σαφώς με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο. Όπως είχα πει και με τον Φάρο, κάθε παιχνίδι στην έδρα μας πρέπει να το χτυπάμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που παίζουμε».

Για την κατάσταση και την ετοιμότητά του μετά τον τραυματισμό με τον Αμύντα: «Στη Λάρισα δοκίμασα να μπω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Βρίσκομαι στο στάδιο αποθεραπείας ώστε να είμαι έτοιμος με τον Πανιώνιο».