Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Ζητά εξαίρεση Τσιρτσιμάλη ο ΓΣΛ

Με πολλά παράπονα από την Καβάλα, έφυγε ο ΓΣΛ και συγκεκριμένα από τη διαιτησία του κ. Τσιρτσιμάλη για τον οποία εξέδωσε και ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά του, ενώ παράλληλα τονίζει την άψογη συμπεριφορά των γηπεδούχων.
Η ανακοίνωση:

«Το ιστορικό σωματείο του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων βρέθηκε σήμερα μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Ο ΓΣΛ ζητάει ισότιμη μεταχείριση όπως πρέπει να γίνεται σε όλους τους συλλόγους. Θεωρούμε ότι όλοι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται εντός του γηπέδου και των τεσσάρων γραμμών αυτού και σε καμία περίπτωση από τρίτους παράγοντες.

Σήμερα ο Γυμναστικός διαμαρτύρεται και εκφράζει πολλά παράπονα για τον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης Καβάλα – ΓΣΛ, κ. Στέφανο Τσιρτσιμάλη ο οποίος από το τζάμπολ της σημερινής αναμέτρησης φάνηκε να έχει μια διάθεση «εχθρική» ενάντια στην ομάδα μας με τα σφυρίγματά του. Η συμπεριφορά του κρίνεται από την πλευρά μας απαράδεκτη, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημαντικού αυτού αγώνα και ζητούμε την εξαίρεση του από κάθε παιχνίδι της ομάδας μας.

Αντιθέτως, ζητούμε διαιτητές επιπέδου του κ. Κ. Πουρσανίδη ο οποίος σήμερα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξε σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Υπογραμμίζουμε δε, την άψογη συμπεριφορά των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα της Καβάλας δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στα όσα απαράδεκτα από πλευράς κ. Τσιρτσιμάλη, συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο.
Τέλος, σημειώνουμε πως το DVD του αγώνα που επιβεβαιώνει τα όσα ισχυριζόμαστε, είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου.
Με τιμή το Δ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains