Ζητά εξαίρεση Τσιρτσιμάλη ο ΓΣΛ

Με πολλά παράπονα από την Καβάλα, έφυγε ο ΓΣΛ και συγκεκριμένα από τη διαιτησία του κ. Τσιρτσιμάλη για τον οποία εξέδωσε και ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά του, ενώ παράλληλα τονίζει την άψογη συμπεριφορά των γηπεδούχων.
Η ανακοίνωση:

«Το ιστορικό σωματείο του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων βρέθηκε σήμερα μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Ο ΓΣΛ ζητάει ισότιμη μεταχείριση όπως πρέπει να γίνεται σε όλους τους συλλόγους. Θεωρούμε ότι όλοι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται εντός του γηπέδου και των τεσσάρων γραμμών αυτού και σε καμία περίπτωση από τρίτους παράγοντες.

Σήμερα ο Γυμναστικός διαμαρτύρεται και εκφράζει πολλά παράπονα για τον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης Καβάλα – ΓΣΛ, κ. Στέφανο Τσιρτσιμάλη ο οποίος από το τζάμπολ της σημερινής αναμέτρησης φάνηκε να έχει μια διάθεση «εχθρική» ενάντια στην ομάδα μας με τα σφυρίγματά του. Η συμπεριφορά του κρίνεται από την πλευρά μας απαράδεκτη, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημαντικού αυτού αγώνα και ζητούμε την εξαίρεση του από κάθε παιχνίδι της ομάδας μας.

Αντιθέτως, ζητούμε διαιτητές επιπέδου του κ. Κ. Πουρσανίδη ο οποίος σήμερα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξε σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Υπογραμμίζουμε δε, την άψογη συμπεριφορά των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα της Καβάλας δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στα όσα απαράδεκτα από πλευράς κ. Τσιρτσιμάλη, συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο.
Τέλος, σημειώνουμε πως το DVD του αγώνα που επιβεβαιώνει τα όσα ισχυριζόμαστε, είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου.
Με τιμή το Δ.Σ.».

Σχόλια