Με μικροπροβλήματα τραυματισμών (Γκιουλέκας, Κούτρας) συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΓΣΛ εν όψει του δύσκολου αγώνα στην Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο για την 11η αγωνιστική.

Ο Κρίστιαν Κούτρας σχολίασε τόσο για το επόμενο παιχνίδι όσο και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Μετά από μια πολύ σημαντική και αναγκαία νίκη επί του Αρκαδικού το περασμένο Σάββατο, αισθανόμαστε πολύ καλά και έτοιμοι για το επόμενο ματς εκτός έδρας με την Καβάλα.

Ο αγώνας με τον Αρκαδικό ήταν ο πρώτος της σεζόν που κάναμε προπονήσεις χωρίς καμία απουσία και τραυματισμούς. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου για το γεγονός του ότι βρήκαμε τον τρόπο να παραμείνουμε ενωμένοι κατά την διάρκεια της δύσκολης κατάστασης στην οποία είχαμε περιέλθει.

Είμαστε σε αυτή την βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε για διαφορετικούς λόγους, αλλά όλοι μας εμπιστευόμαστε την ομάδα και την όλη διαδικασία και ξέρουμε πως έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη στην Καβάλα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας».