Αντιπροσωπεία του Φάρου Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα (16/12) το πρωί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του κέντρου E.ΨY.ME (Εταιρία ψυχοκοινωνικών μελετών-κέντρο ημέρας για άτομα με αυτισμό και νοητική στέρηση) στη Δραπετσώνα. Τα παιδιά του κέντρου είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη γιορτή για τους καλεσμένους τους την οποία με μεγάλη χαρά παρακολούθησαν τόσο ο Πρόεδρος του Φάρου μας, Νίκος Πέτσας, η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, Χριστίνα Σκέντζιου όσο και οι παίκτης της ομάδας μας, Κώστας Κακαρούδης και Γάιος Σκορδίλης.

Οι παίκτες μας αφού αρχικά φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και έδωσαν τα δώρα τους, προμηθεύτηκαν και το βιβλίο «Οι μαγικές ασπίδες» το οποίο γράφτηκε από το Στράτο Γιάγκο ο οποίος είναι μέλος του συγκεκριμένου κέντρου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά παρέδωσαν τα δώρα προς τα μέλη της ομάδας μας τα οποία και κατασκεύασαν τα ίδια.

Οι εκπρόσωποι του Φάρου Κερατσινίου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους του κέντρου και τα παιδιά για αύριο, καθώς θα παραβρεθούν στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με το Ψυχικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αυριανού παιχνιδιού θα δοθούν στο Ε.ΨΥ.ΜΕ και για το λόγο αυτό καλούμε εκ νέου τους φιλάθλους μας να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια.