Ρεμεντέλας: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας»

Το Ψυχικό δεν τα κατάφερε το Σάββατο το απόγευμα απέναντι στον Αίολο Αστακού καθώς ηττήθηκε για έναν μόλις πόντο (66-67) με τον Γιώργο Ρεμεντέλα να μιλά για την εικόνα της αναμέτρησης.

«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου οι οποίοι το Σάββατο κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να κερδίσουν μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους και υψηλές προσδοκίες παραμερίζοντας για μια άλλη αγωνιστική τις σοβαρές απουσίες κομβικών αθλητών για μας όπως του Tiegbe αλλά και αυτή τη φορά του Σακελλαρίου, παιχτών οι οποίοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν υπερπολύτιμοι από τακτικής άποψης βάσει του αντιπάλου. Παρ’ όλα αυτά, όσοι αγωνιστήκαν έδωσαν και την ψυχή τους και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια η οποία βαραίνει κυρίως εμένα και είναι φοβερό το πως μέσα σε 2,2 δευτερόλεπτα τα συναισθήματα άλλαξαν πλευρά δυο φορές, πρώτα υπέρ μας αφού με καλάθι και φάουλ ο Παπανικολάου έδωσε την αίσθηση ότι θα πανηγυρίσουμε μια σπουδαία επιτυχία αλλά 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη το ίδιο συνέβη υπέρ του αντιπάλου. Αυτό που μου μένει είναι ότι εάν συνεχίσουμε έτσι καθημερινά και η τύχη έρθει στο πλευρό μας από πλευράς τραυματισμών ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και τα παιδιά θα δρέψουν καρπούς σύντομα» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια