Με καλή ψυχολογία που απορρέει από την αήττητη ως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ο Πανιώνιος δοκιμάζεται το Σάββατο (17/12, 5μ.μ.) στον Υμηττό με αντίπαλο τον Αμύντα.

«Είναι μια δύσκολη ομάδα, δεμένη τα τελευταία χρόνια που έχει τον ίδιο κορμό» εξηγεί ο Νίκος Μπάρλος, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Αμύντα και συνεχίζει: «Στηρίζονται στην καλή χημεία, τον ενθουσιασμό και στην έδρα τους. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο να κερδίσουν τον Πανιώνιο. Όμως, από κει και πέρα εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με ωριμότητα. Ξέρουμε ότι στο ίδιο γήπεδο ηττήθηκαν ο Δούκας και ο Φάρος Κερατσινίου.

Θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα που θα μας βάλουν, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την υλοποίηση του στόχου που βάλαμε από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Η δυσκολία του αγώνα με τον Αμύντα είναι δεδομένη, αλλά όπως εξηγεί ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ «ο Πανιώνιος πρέπει να μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι του» και συμπληρώνει: «Ότι θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε το ξέρουν όλοι. Έτσι λειτουργούμε άλλωστε από την αρχή της σεζόν. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, όπου αν επιβάλλουμε τον ρυθμό μας δεν θα έχουμε πρόβλημα».