Η Χριστουγιεννιάτικη γιορτή στα Πεύκα [vids]

Σε ένα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη φιέστα στα Πεύκα. Τα μέλη της διοίκησης, οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και τα παιδιά του οργανωτικού τμήματος της κατασκήνωσης "Δημιουργικό Καλοκαίρι" ετοίμασαν ένα δίωρο γεμάτο εκπλήξεις , παιχνίδια και δώρα.

Το παρόν έδωσαν και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας τους οποίους τα παιδιά περίμενα με ανυπομονησία. Σειρά πήραν τα ξωτικά που άρχισαν ένα παραμύθι και χώρισαν τα παιδιά σε πέντε ομάδες. Κάθε ομάδα περνούσε διαδοχικά και από ένα σταθμό παιχνιδιού μέχρι να ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Σκυταλοδρομίες με μπαλόνια στη μέση, ανθρώπινη τρίλιζα, σπριντ με αλλαγές παπουτσιών και το παιχνίδι της "μούμιας" ήταν μεταξύ άλλων τα παιχνίδια μας. Στη συνέχεια τα παιδιά έδεσαν στα πόδια τους από ένα μπαλόνι και άρχισε το τρελό "πατηματοκυνηγητό" ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που έκρυβε πολλά δώρα για τα παιδιά.

Με το πέρασμα της γιορτής οι γονείς ντύθηκαν παιδιά και είχαμε τον καθιερωμένο αγώνα προπονητών vs γονέων. Λόγω έλλειψης ανασών οι ομάδες γρήγορα άλλαξαν και έγιναν μικτές με το παιχνίδι να κρίνεται στο ένα καλάθι.

Ευχαριστούμε την κατασκηνωτική ομάδα από το " Δημιουργικό Καλοκαίρι" για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγειά και αγωνιστικές προκλήσεις αλλά και διακρίσεις.Σχόλια