Μετά από αγωνιστική απραξία σχεδόν 20 ημερών και τη τελευταία αναβολή του αγώνα με τη Καβάλα, ο Α.Σ.Ε. Δούκας κάνει καθυστερημένο... ποδαρικό για το 2017, φιλοξενούμενος στη Τρίπολη από τον Αρκαδικό (11/1/, 17:00 με διαιτητές τους κ.κ. Παναγιώτου, Βαρδάλο και Κατραχούρα).

Πρόκειται για εξ' αναβολής παιχνίδι από την 11η αγωνιστική, στο οποίο οι "μπλε" θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα χρονιά, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Μανώλης Παπαμακάριος που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο έχει τεθεί... νοκ άουτ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Καυκή ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στη γάμπα.

Μολφέτας: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη...
Ο Γιάννης Μολφέτας δήλωσε για την "μάχη" στη Τρίπολη: "Η αναμέτρηση με τον Αρκαδικό κρύβει πολλούς κινδύνους αφενός διότι απέναντι μας θα βρούμε μια πολύ καλή ομάδα και αφετέρου γιατί εμείς προερχόμαστε από απραξία είκοσι ημερών. Το τελευταίο μας επίσημο παιχνίδι ήταν... πέρυσι, ενώ είχαμε την ατυχία στη Καβάλα, χώρια από τις τελευταίες προπονήσεις πάντα κάποιος έλειπε, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω ίωσης", τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ του Α.Σ.Ε.Δ και συμπλήρωσε: "Όπως και να έχει θα τα δώσουμε όλα για τη πρώτη νίκη του 2017 η οποία θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Αν περιορίσουμε τα λάθη μας και ελέγξουμε τα ριμπάουντ θεωρώ πως θα φύγουμε νικητές".