Μία εβδομάδα μετά την πρώτη απόπειρα, ο Α.Σ.Ε.Δούκα βρίσκεται στην Καβάλα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (15/1, 17:00).

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είχε ξεκινήσει, ανήμερα των Φώτων, το ταξίδι της για την πόλη της ανατολικής Μακεδονίας αλλά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ο παγετός, δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα. Έκτοτε, ακολούθησε η νικηφόρα αναμέτρηση στην Τρίπολη αλλά και η παραμονή…. των προβλημάτων. Οι Παναγιώτης Καυκής και Μανώλης Παπαμακάριος δεν έχουν ξεπεράσει τις θλάσεις σε γάμπα και δικέφαλο, αντίστοιχα, ενώ ο Δημήτρης Κομποδιέτας, αισθανόταν ενοχλήσεις μετά το διάστρεμμα το οποίο υπέστη στο ματς με τον Αρκαδικό. Όλοι οι υπόλοιποι χαίρουν άκρας υγείας με τους νεαρούς Βένο Μαστόρο και Γιάννη Αγραβάνη να συμπληρώνουν την 12αδα του Γιάννη Τζήμα.

Κανονίδης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στον ΑΣΕΔ»

Ο Ανδρέας Κανονίδης έκανε λόγω για ένα δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας της ταχύτητας των παικτών της Καβάλας αλλά και των προβλημάτων του Α.Σ.Ε.Δ. τονίζοντας πως “κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο στην φετινή Α2, πόσο μάλλον αυτό με την Καβάλα. Πρόκειται για μία ομάδα με νέους και ταλαντούχους παίκτες που αρέσκονται στο να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, δε δουλεύουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε, λόγω των τραυματισμών και των ιώσεων. Παρ’ όλα αυτά, στον Α.Σ.Ε.Δ. δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι εξ αρχής για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό είναι το ζητούμενο και γι΄αυτό θα παλέψουμε”.