Τα πολλά παράπονα που είχαν οι άνθρωποι της Καβάλας από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Δούκα... αποτυπώθηκαν και σε επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας του συλλόγου. Αναλυτικά:

Στον εξ’ αναβολής αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα (15/1/2017) η ομάδα μας έζησε την κατάφωρη αδικία από μια διαιτησία που ξεπερνά κατά πολύ τη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν μόνο ένας έχει δικαιώματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πιο συγκεκριμένα η αντίπαλη ομάδα εκτελούσε από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου ελεύθερες βολές, όχι γιατί υπήρχαν φάουλ αλλά διότι το ήθελαν οι διαιτητές κ.κ. Λόρτος Δ., Καλογερόπουλος Λ. και Ζαχαρής Δ., οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σφυρίζοντας ακατάπαυστα εις βάρος της ομάδας μας.
Αυτό, συν τοις άλλοις είχε ως αποτέλεσμα τη δίκαιη αγανάκτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι να υπενθυμίσουμε ότι, έχουν βραβευτεί επί σειρά ετών με το βραβείο ήθους ενώ, κατά τον τρόπο αυτό ο κόπος και ο ιδρώτας των παικτών μας πήγε χαμένος.
Το στατιστικό στοιχείο των 34 βολών για τον ΑΣΕ Δούκα και των 11 για την ομάδα της Καβάλας, δείχνει ότι αποτέλεσε τον καθοριστικό και καταλυτικό παράγοντα στην τελική διαμόρφωση του σκορ σε 73-78.
Είναι λυπηρό να αναφέρεσαι στην διαιτησία αλλά, πρέπει να δει κάποιος το βίντεο του αγώνα και θα δικαιολογήσει την αγανάκτησή μας.
Λυπούμαστε πραγματικά για τα απαράδεκτα και πέραν του ανθρωπίνου λάθους σφυρίγματα των διαιτητών που εξελίχθηκαν πραγματικά σε κακούς πρωταγωνιστές του αγώνα Καβάλα – ΑΣΕ Δούκα.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ και συνεχίζουμε την σκληρή μας προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.