Ο... μαραθώνιος των εκτός έδρας αγώνων συνεχίζεται για τον Δούκα, ο οποίος μετά από Τρίπολη και Καβάλα, έχει Σάββατο ακόμη μια δύσκολη αποστολή στο κλειστό του Εσπέρου στη Καλλιθέα, κόντρα στον Εθνικό (5 μ.μ.).

Οι Παναγιώτης Καυκής και Μανώλης Παπαμακάριος που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς σε γάμπα και δικέφαλο αντίστοιχα, κατάφεραν να βγάλουν το πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων κι έστω και ανέτοιμοι θα συμπεριληφθούν από τον κόουτς Γιάννη Τζήμα στη δωδεκάδα του αυριανού αγώνα. Έτσι, μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα ο έμπειρος προπονητής θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες του παρόντες, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τη συνέχεια.

Ράπτης: Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε...

Ο Αλέξης Ράπτης γνωρίζει καλά τα... κατατόπια στο κλειστό της Καλλιθέας μιας και μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Εθνικού. Ο 35χρονος φόργουορντ επισήμανε σε δηλώσεις του την δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας όμως πως ο Α.Σ.Ε. Δούκα μπορεί να πάρει ακόμη μία σημαντική νίκη. "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε και τα προηγούμενα... Ο Εθνικός είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που ήμουν εγώ πέρσι, όπως και από αυτή που αντιμετωπίσαμε στο κύπελλο. Είχαμε όλη την εβδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα φύγουμε νικητές και από αυτή την έδρα...", υπογράμμισε ο Ράπτης.