Μετά από τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Δούκα και τις ισάριθμες ήττες παρά τις καλές εμφανίσεις, ο Αρκαδικός φιλοξενείται το Σάββατο από τον Εθνικό στην Καλλιθέα.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο Γιάννης Προδρόμου σχολίασε αρχικά: «Ναι, όντως αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν, η ομάδα πάλεψε και τα δύο παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με τον Δούκα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, όπως εκεί που πήραμε μια διαφορά και στο τέλος τη βολή, θα είχαμε πανηγυρίσει μια πολύ σπουδαία νίκη. Επειδή όμως δεν τα καταφέραμε, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε και να βρούμε τις νίκες που θέλει η ομάδα.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που της αρέσει να σουτάρει πολλά τρίποντα και να παίζει πολύ low post. Εμείς θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να χτυπήσουμε στις δικές τους αδυναμίες, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Και συνέχισε: «Τα προβλήματα πολλές φορές μας χαλυβδώνουν, αυτό έχει γίνει και στη δική μας περίπτωση, και θα συνεχίσουμε να προχωράμε ως το τέλος για να πετύχουμε τον σκοπό μας! Η ομάδα φυσικά και θα δικαιωθεί στο τέλος, αρκεί όλοι μας να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ενέργεια».