«Απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά...»

Τα πολλά παράπονα που έχει από την αντιμετώπιση που τυγχάνει συνολικά από τους διαιτητές εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του το Ήράκλειο. Παράλληλα γίνεται λόγος για τον προβληματισμό που υπάρχει από την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλείου

Το προηγούμενο Σάββατο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στο Σωματείο, κάνοντας την ανασκόπηση του πρώτου γύρου της διοργάνωσης, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον προβληματισμό μας τόσο για την απόδοση της ομάδας μας όσο και για την πενιχρή έως τώρα συγκομιδή βαθμών που μας κατατάσσει στην προτελευταία θέση.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας πεισμώνει και μας δίνει ώθηση να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των βαθμών στον δεύτερο γύρο μέσω της σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, του μοναδικού "δρόμου" που ενστερνιζόμαστε και πρεσβεύουμε ως αθλητικός όμιλος συνολικά.
Εντούτοις δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και σε έναν άλλο παράγοντα, δυστυχώς εξωγενή, που μας έχει κάνει εντύπωση και μάλιστα ιδιαιτέρως αλγεινή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Φυσικά αναφερόμαστε στην αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από τους άρχοντες των αγώνων, τους διαιτητές. Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να σταθούμε σε φάσεις και σφυρίγματα μεμονωμένα. Δεν το κάναμε ποτέ ως Σωματείο και δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία μας. Τούτο όμως που είναι σίγουρα και αδιαπραγμάτευτα συνυφασμένο με την ιδιοσυγκρασία μας είναι η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ και προς τούτο ακριβώς έγκειται ο προβληματισμός μας όσον αφορά στην αντιμετώπιση που τυγχάνουμε από τους διαιτητές. Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι ίσως, για να μην πούμε μετα βεβαιότητας, <<είμαστε πρωταθλητές στις τεχνικές ποινές>> που δεχόμαστε ανά αγώνα. Σ' αυτό όμως που θα σταθούμε και μάλιστα με ιδιαίτερη πυγμή είναι η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ και συνάμα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ αντιμετώπιση που τυγχάνει απο τους διαιτητές η ομάδα μας συλλήβδην, από τον πάγκο μας (βλέπε προπονητικό team-γενικοί αρχηγοί- παίχτες) μέχρι και τους διοικητικούς παράγοντες.

Επειδή ως Σωματείο έχουμε μάθει να μην μεμψιμοιρούμε και να σεβόμαστε το άθλημα γενικότερα, μέσω της γνωστής σε όλους άψογης φιλοξενίας μας σε κάθε διαιτητή αλλά και σε κάθε "αντίπαλο" παίχτη, προπονητή, παράγοντα, φίλαθλο, το ίδιο ακριβώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ για τα εναπομείναντα παιχνίδια από τους διαιτητές που θα μας διευθύνουν.
Υ.γ Προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων η ανακοίνωσή μας αυτή επ' ουδενί δεν αποσκοπεί ούτε στην αποποίηση των ευθυνών που έχουμε όλοι μας στην ομάδα , διοίκηση-προπονητές- αθλητές, για την βαθμολογική μας θέση και σαφώς δεν αποσκοπεί στην εκμαίευση ευνοϊκών σφυριγμάτων προς εμάς, παρά μόνο στην επίτευξη του απαιτούμενου σεβασμού και αντιμετώπισης προς το Σωματείο μας.
Ευχόμαστε να δούμε έναν δεύτερο γύρο πρωταθλήματος ακόμα πιο συναρπαστικό μακριά απο τραυματισμούς για όλους τους αθλητές!!!!

Σχόλια