Έμφαση στην συγκέντρωση που προϋποθέτει το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά και στα ριμπάουντ, πρέπει να δώσει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Τάσο Δημητριάδη, στον αγώνα του Σαββάτου (7/1, 5μ.μ.) εκτός έδρας με τον Αρκαδικό, με τον οποίο εκκινεί τις υποχρεώσεις του για το 2017 ο «Ιστορικός».

Οι «κανέρυθροι» παραμένουν αήττητοι αλλά ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολη αποστολή. “Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, υγεία πάνω απ' όλα” είπε αρχικά ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ των “κυανέρυθρων” και συνέχισε: “Μετά τις γιορτές είναι πάντα τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Πάμε στον Αρκαδικό, ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, έχει πολύ δυνατή έδρα και είναι πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ. Σ' αυτό το στοιχείο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά από την δική μας στο πρωτάθλημα. Αν περιορίσουμε αυτά τα δυο πράγματα, δηλαδή να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πολύ σκληρό παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τότε εκτιμώ ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Αυτό εξαρτάται από εμάς, από κανέναν άλλο”.

Όσο για το τι περιμένουμε από τον Πανιώνιο την καινούργια χρονιά ήταν ξεκάθαρος: «Το ότι είμαστε αήττητοι δεν σημαίνει τίποτε, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν, είναι λογικό. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο και τον αήττητο. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μετά που είναι εξίσου δύσκολα, τώρα ο στόχος μας είναι ο Αρκαδικός και τίποτε άλλο. Εάν καταφέρουμε και πάρουμε το διπλό, τότε θα σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια».