Σε ρυθμούς Εθνικού κινούνται στον Πανιώνιο, καθώς θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, με το παιχνίδι του Σαββάτου (4/2, 5μ.μ.) στην Καλλιθέα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

“Κλείσαμε νομίζω πολύ πετυχημένα τον πρώτο γύρο με μια μόλις ήττα από τον Δούκα. Αν και σ' αυτό το ματς αδικήσαμε τον εαυτό μας θα έλεγα. Δεν θέλω να πω όμως περισσότερα για το συγκεκριμένο ματς” εξηγεί ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του “Ιστορικού” και συνεχίζει: “Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το πρώτο του δευτέρου γύρου με τον Εθνικό εκτός έδρας. Είναι μια καλή ομάδα που προέρχεται όμως από συνεχόμενες ήττες και θα διεκδικήσει ως το τέλος το φύλλο αγώνος. Εμείς θέλουμε να μπούμε με το δεξί στον δεύτερο γύρο και αν παρουσιαστούμε σοβαροί όπως στα άλλα ματς θα πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας”.

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα με τον Εθνικό είναι ξεκάθαρος: “Όπως και στα υπόλοιπα ματς το στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η άμυνα. Ο Εθνικός είναι δυνατός στην έδρα του καθώς πετυχαίνει κοντά στους 85 πόντους στην επίθεση. Αν τους περιορίσουμε σ' αυτό το κομμάτι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα την άμυνα και μετά την επίθεση”.