Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, ο Α.Σ.Ε.Δούκα “μετακομίζει” έως το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου για να υποδεχθεί το Ψυχικό (4/2, 17:00 με διαιτητές τους Ανδρικόπουλο, Θεοδωρόπουλο και Τσαχάκη).

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων προέρχεται από την μεγάλη επιτυχία επί του Πανιωνίου η οποία και έκανε έξι τις συνεχόμενες νίκες της - βάζοντας παράλληλα “φωτιά” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - και κόντρα στο Ψυχικό, θέλει να διευρύνει το σερί της. Στην προσπάθεια της αυτή, θα έχει μετά από καιρό τον Μανώλη Παπαμακάριο καθώς ξεπέρασε την θλάση στον δικέφαλο, όχι όμως και τον Κώστα Τζιάλλα που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Μιλεντίγιεβιτς: “Συνέχεια στις επιτυχίες”

Για τη δυνατή αναμέτρηση κόντρα με το Ψυχικό το οποίο μετρά τέσσερις σερί νίκες μίλησε ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς: “Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες. Μπροστά μας, έχουμε το Ψυχικό, μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, με έμπειρος παίκτες, που βοηθάνε κάθε αγωνιστική να βελτιώνεται και να ανεβαίνει βαθμολογικά. Το γεγονός άλλωστε πως μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες το πιστοποιεί”, τόνισε ο νεαρός γκαρντ του Α.Σ.Ε.Δ. και πρόσθεσε: “Από τη πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος. Να παίξουμε την άμυνα που μας κράτησε στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παλέψουμε για κάθε κατοχή... Ότι δηλαδή κάνουμε από την αρχή της σεζόν”.