Προσοχή και συγκέντρωση στον Ηρακλή εν όψει Χολαργού

Στον Χολαργό δοκιμάζεται ο Ηρακλής στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και στον «γηραιό» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε εν όψει της αναμέτρησης, αναφέροντας: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, η οποία ξεκίνησε την σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις, και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα λόγω του έμψυχου υλικού.

Η ομάδα του Χολαργού έχει αλλάξει προπονητή και τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι , ώστε να περιορίσουμε τα δυνατά ατού του αντιπάλου, ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ανέφερε: «Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος έχει αλλάξει τεχνική ηγεσία, και με τον Στέργιο Κουφό στον πάγκο έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Χρειάζεται προσοχή σε όλο το παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος παίζει με παγίδες σε όλο το γήπεδο, αλλά και ένα παιχνίδι με ζώνη προσαρμογής».

Σχόλια