Ο Πανιώνιος επέστρεψε δυναμικά στα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Εθνικού στην Καλλιθέα, παίζοντας και πολύ καλό μπάσκετ. «Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή ήταν σε μια φάση όπου θυμώσαμε πάρα πολύ γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Δούκα.

Γι’ αυτό ήμασταν πάρα πολύ αποφασισμένοι, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και δουλέψαμε πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Νίκος Οικονόμου και συνέχισε: «Παίζαμε με μια ομάδα όπως ο Εθνικός η οποία έχει μέσο όρο 85 πόντους στην έδρα της. Καταφέραμε και τους περιορίσαμε την παραγωγικότητα πάρα πολύ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, έδειξαν αντίδραση και χαρακτήρα. Θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο για την παρουσία του».
Στην συνέχεια ο τεχνικός του «Ιστορικού» εξήγησε που είναι αφιερωμένη η 15η νίκη της ομάδας σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. «Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο και τον πρόεδρο μας, κ. Βαρουξάκη, επειδή έλειπε καιρό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και γύρισε άρα ήταν αδύνατο να χάσουμε μετά από τόσο καιρό που είχε να μας δει!» εξήγησε ο Νίκος Οικονόμου.

Όσο για την συνέχεια ο τεχνικός του Πανιωνίου, υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά». Ενώ, για το αν υπάρχει πίεση έπειτα από την ήττα στον Δούκα, παρατήρησε: «Πάντα έχουμε πίεση. Δεν είπε ποτέ κανείς ότι ο Πανιώνιος έχει ανέβει στην Α1. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Το σημαντικό για μας είναι πως μετά την ήττα αντιδράσαμε. Αυτό ήθελα να δω και γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος».