Κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα σ' ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό το Σάββατο (18/2, 5μ.μ.) έκανε ο Πέτρος Νοέας. Ο πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου ζήτησε από τους φίλους του «Ιστορικού» να δώσουν δυναμικό παρόν, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το Ψυχικό είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη που προέρχεται από μεγάλο σερί νικών στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα έρθει για να κάνει το καλύτερο δυνατό» εξηγεί ο πάουερ φόργουορντ των «κυανέρυθρων» και συμπληρώνει: «Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί.Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ».
Η βοήθεια του κόσμου είναι αναγκαία και αυτό τονίζει ευθαρσώς ο Πέτρος Νοέας λέγοντας ότι «χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, όπως και σε όλα τα ματς που έχουν προηγηθεί. Τον θέλουμε δίπλα μας, είναι κάτι που μας δίνει δύναμη, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».
Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος απέναντι στο Ψυχικό, είναι ξεκάθαρος: «Το Ψυχικό είναι έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους. Να μην τους αφήσουμε να βρουν τον ρυθμό που θέλουν, να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να μην χαλαρώσουμε καθόλου εάν θέλουμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο όπως είναι η αναμέτρηση με το Ψυχικό, παιχνίδι».