Το ντεμπούτο του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο του ΓΣΛ συνοδεύτηκε με την επιστροφή των «πρασίνων» στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε διαδοχικές νίκες. Μάλιστα σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλείου οι Λαρισαίοι ανέβηκαν στις θέσεις των πλέι άουτ ενώ «κλείδωσαν» και το 1-1 σε πιθανή συνάντηση με τα Πεύκα.

Μετά από το φινάλε του αγώνα ο νεοφερμένος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας σχολίαζε: «Για μένα μπορεί να ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον ΓΣΛ, αλλά για την ομάδα ήταν ο πρώτος τελικός και έχουμε άλλους δέκα. Δεν αλλάζει κάτι, αυτό που είναι πάρα πολύ θετικό, είναι ότι στο τρίτο δεκάλεπτο που είναι το δύσκολο για την ομάδα σε κάθε ματς, τα παιδιά καταφέρανε σήμερα και παίξανε αρκετά καλά.

Δυστυχώς το άγχος και λίγο η κούραση στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήγε να μας γυρίσει το ματς, αλλά κρατηθήκαμε όρθιοι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά η νίκη ανήκει και στο προηγούμενο τεχνικό τιμ, ειδικά εναντίον ζώνης έπαιξε πάρα πολύ έξυπνα ο αντίπαλος προπονητής γιατί ήξερε ότι δεν θα έχουμε προλάβει να δουλέψουμε καταστάσεις, και τα συστήματά τους, αλλά και οι παίκτες μας ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά».

Από την πλευρά των παικτών ο Βαγγέλης Μπέμπης σχολίασε: «Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πολύ, για να γυρίσουμε στα νικηφόρα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά και από εκεί και πέρα να «χτυπάμε» όποιον αγώνα μπορούμε για νίκη.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, χρειάζεται να συνεχίσουμε δυνατά. Χρειαζόμαστε στον κόσμο στο πλευρό μας. Η Λάρισα έχει κόσμο, είναι καλό για την πόλη που έχει δύο ομάδες στην κατηγορία, παρακαλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας διότι τον έχουμε πραγματικά ανάγκη».