Το πρωτάθλημα της Α2 μπαίνει στη τελική του ευθεία και στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής ο Α.Σ.Ε. Δούκα δίνει αύριο (Σάββατο 18/3, 5 μ.μ.) ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι στο «Δαϊς» κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Η προετοιμασία των «μπλε» ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (17/3) με τα... συνήθη μικροπροβλήματα τραυματισμών, όμως ο κόουτς Γιάννης Τζήμας ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Η αναμέτρηση κόντρα στον ποιοτικό Αίολο, ο οποίος θα είναι όπως όλα δείχνουν στις θέσεις που οδηγούν τα πλέι οφ θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια και άπαντες στον Α.Σ.Ε.Δ περιμένουν τη θερμή στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου οι "μπλε" είχαν επικρατήσει στον Αστακό με σκορ 77-70.

Ο Κώστας Τζιάλλας δήλωσε αναφορικά με την αυριανή σημαντική αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού: «Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα. Μετά την ήττα από τον Αμύντα κάναμε ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί και το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε μετά την ατυχία που είχαμε στην Θεσσαλονίκη. Μετράμε ήδη δύο επιτυχίες, ωστόσο, για να έρθει και η τρίτη θα πρέπει να κερδίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας», τόνισε ο 33χρονος σέντερ του Α.Σ.Ε. Δούκα και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι όμως, καθόλου εύκολο το παιχνίδι με τον Αίολο, όπως άλλωστε δεν ήταν και το πρώτο στον Αστακό. Διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ, με έμπειρα παιδιά που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες τους, ξέρουμε πού υπερτερούμε και θα παλέψουμε για να έρθει μία ακόμα επιτυχία».