Τρεις σερί ήττες μετρά ο Αρκαδικός που το Σάββατο υποδέχεται στην Τρίπολη τον Αμύντα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του αναπτερώσει τις ελπίδες για την απευθείας παραμονή της ομάδας δίχως τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Μάλιστα οι Αρκάδες έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους ώστε να γεμίσουν το κλειστό της πόλης.

Το πρωτάθλημα της Α2 μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε παιχνίδι έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.
Σε μια χρονιά, περίεργη και με πολλές δυσκολίες η ομάδα μας έχει φτάσει να παίζει το Σάββατο κόντρα στον Αμύντα έναν "τελικό", το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει, ίσως, τον σημαντικότερο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.
Αυτή τη φορά, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, η παρουσία όλων, η φωνή ολων και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για να έρθει η νίκη.
Το Σάββατο, λοιπόν, απαντες πρέπει να είναι στη θέση τους. Να φωνάξουν, να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα που στο φινάλε θα φέρει μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο "παλεύουμε" για τον ίδιο στόχο. Το Σάββατο το απόγευμα πρέπει όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε.
Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€
Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.
Μη λείψει κανείς...