Νίκη για να συνεχίσει το σερί θέλει ο Εθνικός

Το χαμένο έδαφος προς την πρώτη πεντάδα καλύφθηκε από τον Εθνικό που πλέον βρίσκεται μία νίκη πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ. Πλέον οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μία δύσκολη αποστολή καθώς υποδέχονται στο κλειστό του Εσπέρου, τον Ηρακλή

«Ο Ηρακλής έχει πολλές φιλοδοξίες κι είναι δεδομένο πως κατεβαίνει στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό τη νίκη» δήλωσε ο κόουτς της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, και συμπλήρωσε:

«Οι δύο συνεχόμενες νίκες επανέφεραν την ψυχολογία μας στα επίπεδα που θέλουμε και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από τα υψηλά βαθμολογικά πατώματα. Έχουμε ετοιμάσει τα πλάνα μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κι είμαι βέβαιος πως τα παιδιά θα καταθέσουν στο την ψυχή τους. Αν ταυτόχρονα έχουμε "καθαρό μυαλό" είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα».

Ο Πάρης Μάρτζος είπε από την πλευρά του: «Παρά τις απουσίες μας θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί, που ξεκινήσαμε από τον αγώνα με το Παγκράτι και να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε από τις ομάδες που έχουν παίξει πολύ καλό μπάσκετ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και μας αξίζει μια… μεγάλη νίκη».

Σχόλια