Ο παίκτης του Φάρου Κερατσινίου, Γιώργος Κουντουράς μίλησε στο faros-bc.gr για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τον αυριανό αγώνα μας κόντρα στον Αρκαδικό.

Πιο συγκεκριμένα ο γκαρντ του Φάρου τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ. Έχουμε βρει τη χημεία μας, τα πατήματά μας και τους ρόλους μας με αποτέλεσμα καθημερινά να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είχαμε αδικήσει στην αρχή του πρωταθλήματος τους εαυτούς μας αλλά πλέον ετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Για να ολοκληρώσει, λέγοντας: «Στον πρώτο γύρο είχαμε ηττηθεί από τον Αρκαδικό στην έδρα του σ’ένα παιχνίδι που (όλοι μας) θέλουμε να ξεχάσουμε; Είχε αρνητικό αντίκτυπο η ήττα εκείνη καθώς προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή.

Ευτυχώς διορθώθηκαν από τότε πολλά πράγματα και αυτό φαίνεται από την έως τώρα πορεία της ομάδας. Ο Αρκαδικός εντός έδρας παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα εκμεταλλευτούμε ώστε να έχουμε ένα ήσυχο απόγευμα».