Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Μπάρλος: «Ξέρουν με ποιους έχουν να παίξουν στον Ηρακλή»Την πιο δύσκολη αποστολή ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν οι παίκτες του Πανιωνίου στο «Ιβανώφειο» (11/3, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Ηρακλή. Δυο βαριές φανέλες συγκρούονται σε μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.

«Δυο ιστορικές ομάδες με βαριές φανέλες, έμπειρους παίκτες, κόσμο πίσω τους και ιστορία. Είναι ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, δύσκολο παιχνίδι όπου ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ο Ηρακλής ξέρει πολύ καλά, οι παίκτες του και ο προπονητής που είναι έμπειρος με ποιους έχουν να παίξουν» δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον «γηραιό» και συνέχισε: «Ξέρουν πολύ καλά ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς σε περίπτωση που κερδίσουν. 

Από την άλλη μεριά και εμείς πάμε παντού για να κερδίσουμε. Έχουμε ένα στόχο, γι’ αυτόν δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς, δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, εύκολα η δύσκολα, για μας όλα είναι δύσκολα και τα προσεγγίζουμε με την ίδια σοβαρότητα». Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του «Ιστορικού», ο Νίκος Μπάρλος, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι για μια πολύ δύσκολη έδρα, σ’ ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με την λογική ότι όποιος κερδίσει έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και όλα αυτά. Όχι, για μας είναι ένα παιχνίδι και πάμε με την ίδια σοβαρότητα να το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains