Σε ακόμα μια αλλαγή προπονητή προχωράει το Παγκράτι, το οποίο έχει βαλθεί μέσα σε μια χρονιά να αλλάξει όσους δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, αν αναλογιστούμε ότι την τελευταία τριετία είχε στον πάγκο του το δίδυμο των Ντίνου Καλαμπάκου και Κώστα Κατωπόδη.

Έτσι, παρελθόν αποτελεί και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης από τον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, με τον Γιώργο Λυτόπουλο να είναι ο πιθανότερος να αναλάβει το δύσκολο έργο ως το τέλος της χρονιάς.

Το Παγκράτι, το οποίο βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-17, ξεκίνησε την χρονιά με τον Κώστα Κατωπόδη κάνοντας μια νίκη στην πρεμιέρα με τον ΓΣ Λάρισας για παραιτηθεί ο Έλληνας τεχνικός μετά την 7η αγωνιστική και την ήττα στο Ηράκλειο.

Στην συνέχεια ανέλαβε ο Νίκος Λατρόβαλης, με βοηθό τον Γιώργο Λυτόπουλο (και οι δυο εργάζονται στις υποδομές του συλλόγου) για να μείνουν μόλις 2 αγωνιστικές, με τον Κώστα Κατωπόδη να επιστρέφει την 10η αγωνιστική, έχοντας ως βοηθό τον Παναγιώτη Κοντογιάννη, και να κερδίζει στο δεύτερο ντεμπούτο του τους Μαχητές Δόξας Πευκών στις 10/12/2016, ημερομηνία από την οποία αγνοεί τη νίκη το Παγκράτι.

Ο Κώστας Κατωπόδης αποχώρησε μετά την 13η αγωνιστική και την ήττα στον Αμύντα, με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη να αναλαμβάνει στη συνέχεια, και να αποχωρεί μετά την 19η αγωνιστική. Λογικά ο Γιώργος Λυτόπουλος θα κληθεί να οδηγήσει το Παγκράτι στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής (4/3) στο Ψυχικό.

Πηγή: Superbasket.gr