Συμεωνίδης: «Πάντα για τη νίκη»

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Σάββας Συμεωνίδης μίλησε στο faros-bc.gr ενόψει του αυριανού αγώνα με το Χολαργό στις 17:00 στο Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κόουτς στην αρχική του δήλωση είπε: «Αύριο αγωνιζόμαστε με το Χολαργό, την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος . Αυτό αποδεικνύεται από την πορεία της το τελευταίο διάστημα και τις έξι συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει. Με την έλευση του κόουτς Κουφού, που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας, ο Χολαργός δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Πιθανόν να είναι συγκυρία για εμάς να τεθούμε αντιμέτωποι μαζί τους στο καλύτερό τους σημείο αλλά αυτό είναι και το ωραίο του παιχνιδιού».

Για να συνεχίζει, λέγοντας : «Εμείς ως Φάρος παίζουμε πάντα για τη νίκη. Η προσέγγιση στο παιχνίδι θα είναι η ίδια όπως και στα προηγούμενά μας ματς. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Διεκδικούμε σ’ όλες τις αναμετρήσεις τη νίκη, όπως προανέφερα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αύριο ώστε να φύγουμε νικητές από την έδρα του αντιπάλου.

Τέλος, ο κ. Συμεωνίδης επισήμανε: «Και οι δύο ομάδες διαθέτουν υψηλού επιπέδου παίκτες. Θεωρώ ότι οι προσωπικές «μονομαχίες», η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που θα βγάλουν οι παίκτες στο παρκέ θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά και θα κρίνουν τη νίκη».

Σχόλια