Ο Πανιώνιος έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (29/4, 5 μ.μ.) με τον ΓΣ Λάρισας. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν βέβαια το μυαλό τους και στην αναμέτρηση του Φάρου με τον Ηρακλή στο Κερατσίνι, καθώς με νίκη των γηπεδούχων επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Κατηγορίας.

Κόουτς, έχετε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Λάρισας μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος...

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος μας είναι η νίκη. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αλλά πάντα αυτά τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι αντίπαλοι μας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Στο Κερατσίνι ο Φάρος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή. Από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (νίκη του Φάρου) εξαρτάται η πρώτη θέση για τον Πανιώνιο με την προϋπόθεση ότι θα περάσει νικηφόρα από την Λάρισα. Έχεις κόουτς κανένα άγχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Δεν έχω κανένα άγχος γιατί νομίζω ότι ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος του Φάρου έχουν έναν απίστευτο μπασκετικό εγωϊσμό και το έχουν αποδείξει. Όπως δεν επιτρέψανε σε μας να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα, έτσι δεν θα το επιτρέψουν σε καμία ομάδα».