Ο Πανιώνιος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Stoiximan.gr Basket League, αλλά είναι... κοινό μυστικό στην πλατεία πως στην ομάδα υπάρχει πρόβλημα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μίχαλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε πως οι παίκτες της ομάδας είναι δύο μήνες απλήρωτοι ενώ έθεσε διορία ως την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά ο πολύπειρος γκαρντ έγραψε: «Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός. Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα. Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι,έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή, είμαστε πρωταθλήτες Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους.Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο.Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά.Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λύθει το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα. Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πάνιωνίου».