Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Ο Φάρος μετακομίζει στο Περιστέρι

Ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος κέρδισε την άνοδό του στην Stoiximan.gr Basket League, θα συγχωνευθεί με το Περιστέρι και θα μετονομαστεί σε Φάρο Περιστερίου!

Στον Φάρο Κερατσινίου είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι αν η ομάδα κατάφερνε να πάρει την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League τότε - σε αντίθεση με αυτό που έγινε έναν χρόνο νωρίτερα - θα αγωνιζόντουσαν κανονικά. Απλώς δεν ήταν γνωστό το πρίσμα κάτω από το οποίο θα γινόταν αυτό. Τώρα λοιπόν βρέθηκε η λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάρος θα ακολουθήσει τον δρόμο της συγχώνευσης προκειμένου να συστήσει νέα ΚΑΕ. Όσο για την ομάδα με την οποία θα συγχωνευτεί; Αυτή θα είναι το ιστορικό Περιστέρι, το οποίο πρακτικά θα πάρει δύο ανόδους, αφού την φετινή σεζόν κατάφερε να προβιβαστεί από την Β' Εθνική στην Α2, αλλά τελικά η σεζόν 2017/18 θα το βρει στην Stoiximan.gr Basket League!

Στα... διαδικαστικά τώρα, η ομάδα πρόκειται να μετονομαστεί σε Φάρο Περιστερίου και θα μετακομίσει στο Περιστέρι, το οποίο έχει και ένα γήπεδο το οποίο θεωρείται πιο κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας (το "Ανδρέας Παπανδρέου"), κάτι εξάλλου το οποίο έκανε στο παρελθόν.

Κάπου εδώ πρέπει να διευκρινιστεί βέβαια ότι θα μετακομίσει μόνο το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στο Περιστέρι, δηλαδή η ΚΑΕ. Ο Φάρος Κερατσινίου ως σύλλογος θα συνεχίσει να υφίσταται, με την γυναικεία ομάδα, η οποία επίσης κέρδισε την άνοδο στην Α1, να αναμένεται να διατηρήσει ως έδρα το Κερατσίνι.

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains