Διαψεύδει (;) το Περιστέρι

Με ανακοίνωσή του το Περιστέρι προσπαθεί να ρίξει τους τόνους μετά από τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «κυανοκίτρινους» να έχουν συμφωνήσει με τον Φάρο ώστε να προχωρήσουν μαζί στην Α1.

Ωστόσο η αναφορά πως «διερευνούμε την πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1» αφήνει ερωτήματα καθώς επίσημα δεν υπάρχει διάψευση.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου

«Σχετικά με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας basketa.gr, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

* Ουδέποτε υπήρξε συναίνεση της Δημοτικής Αρχής σε οποιοδήποτε πλάνο, που αφορά μελλοντικές κινήσεις του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου. Σε χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου με τον Δήμαρχο της Πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που αφορούν τα Δημοτικά Κολυμβητήρια και απλή ενημέρωση για το ότι διερευνούμε την πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1, χωρίς αναφορά στον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό.

* Ουδεμία συζήτηση μεταξύ της επίσημης Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου, όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρό του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδος μας, πολυ περισσότερο συναίνεση σε κάποιο πλάνο έχει υπάρξει.

Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για κινήσεις του Γ.Σ. Περιστερίου για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα άλλο από αυτό της Α2 θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου»

Σχόλια