Την επόμενη μέρα του θέλει να σχεδιάσει με γρήγορες κινήσεις ο Δούκας και σε αυτόν τον σχεδιασμό, περίοπτη θέση κατέχει ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα συμμετέχει η ομάδα, αφού ουδείς αποκλείει να παρουσιαστούν… κενά στην άνοδο και να του χτυπήσουν την πόρτα, οι διοικούντες την ομάδα εκτιμούν ότι ο Ελληνας προπονητής είναι η ιδανική επιλογή. Οχι μόνο για το μπασκετικό θαύμα που επιτέλεσε στον Κόροιβο, αλλά και επειδή αποδεδειγμένα εκμεταλλεύεται και αναδεικνύει νέα παιδιά και στον Δούκα όχι μόνο έχουν καλή… νεολαία, αλλά είναι και πρωταθλητές.

Ολα αυτά τα δεδομένα, έχουν κατατάξει τον Καλαμπάκο αποκλειστικό στόχο, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως και ότι η περίπτωση είναι πολύ απλή, δεδομένου του ότι εκκρεμούν οι συζητήσεις και αποφάσεις με τον Κόροιβο, με τον οποίο ουδέποτε έκρυψε ότι απέκτησε ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Από τον Δούκα, πάντως, σκοπεύουν να κινηθούν… επιθετικά, πεσάροντας άμεσα και έντονα τον Καλαμπάκο για να τον πείσουν για το σοβαρό ενδιαφέρον τους και το πλάνο που έχουν, προκειμένου να αποσπάσουν την συγκατάθεσή του.