Η χρονιά για την Α2 τελείωσε και ο Πανιώνιος με τον Φάρο Κερατσινίου είναι οι κάτοχοι των εισιτηρίων της ανόδου. Ο Ηρακλής δεν άντεξε και στους τελικούς των πλέι οφ με τον Φάρο έφτασε το ταβάνι του.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Δεν είχε την αγωνιστική αντοχή ειδικά στους ψηλούς και η ομάδα του Κερατσινίου δίκαια βγήκε δεύτερη. Ο Ηρακλής από τη δική του μεριά θα περιμένει τις εξελίξεις. Ο Φάρος φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Περιστέρι και τον Πανελλήνιο, αλλά μόνο οι ανακοινώσεις δίνουν ειδήσεις ή επιβεβαιώνουν φήμες. Από εκεί και πέρα, επικρατεί μια ανεξήγητη στασιμότητα στον Πανιώνιο και το post του Νίκου Μπάρλου είναι ενδεικτικό. Υπάρχει μέλλον ακόμα και πιθανή άνοδος του Ηρακλή θα είναι κέρδος για την Α1.

Από εκεί και πέρα, Καστοριά και Καρδίτσα θα δώσουν νέο χρώμα και υγεία την νέα χρονιά. Ας δει ηγεσία της ΕΟΚ την πιθανότητα να εκμεταλλευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Την τελευταία αναμέτρηση της Α2 ανάμεσα σε Φάρο και Ηρακλή διαδικτυακά παρακολούθησαν μέχρι και 5000 (!!!!) άνθρωποι. Μόλις μπήκε ο Ιούνιος, ας μπουν κάποιες βάσεις, το γράφουμε πολλά χρόνια. Ο Αίολος Αστακού θα είναι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Απόλλωνα Πάτρας και Δόξα Λευκάδας. Σίγουρα, προβλέπεται ένα μακρύ καλοκαίρι…