Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Ανανέωσαν ο Ζαβός και οι συνεργάτες του

Αλέξανδροι στον... κύβο στον πάγκο του Αμύντα για μία ακόμα σεζόν, καθώς ο Ζαβός αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του Παρασκευόπουλος και Μουμούρης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Υμηττού.

Όπως ανακοινώθηκε: «Αμύντας και Αλέξανδροι είναι μία σχέση που δε φθείρετε, άλλωστε ο Αμύντας ήταν ο παππούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συνεχίζεται η συνεργασία με την προπονητική ομάδα των Ανδρών, που αποτελούν οι Αλέξανδρος Ζαβός, με βοηθούς τον Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο και το Σάντρο Μουμούρη και για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αλέξανδρος Ζαβός 6 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

Αλέξανδος Παρασκευόπουλος 4 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

Αλέξανδρος-Σάντρο Μουμούρης 5 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

«Πολλά χρόνια στον Αμύντα και πολλές οι έντονες στιγμές που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα. Συνθήκες εξαιρετικές για να εργαστεί και να εξελιχθεί ένας προπονητής ή ένας νέος παίκτης. Ανυπομονώ να είμαι στο γήπεδο για να συναντήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες αλλά και τους παράγοντες που στελεχώνουν την ομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι για μία ακόμη χρονιά στους «πορτοκαλί» και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία και ομόνοια.» μας είπε ο κόουτς Ζαβός.

Ο κόουτς Παρασκευόπουλος μας ανέφερε : «4ος χρόνος στο Σύλλογο. Ο Αμύντας είναι μία οικογένεια στην οποία υπάρχει αγάπη, κατανόηση και σεβασμός. Στο σημερινό μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις. Εξάλλου είμαι και άνθρωπος που δε μου αρέσουν οι αλλαγές, κάτι που αποδεικνύεται και από τις προηγούμενες ομάδες που ήμουν και υπήρχαν ευνοϊκές συνθήκες (5 χρόνια στον Αίολο και 8 χρόνια σχεδόν στον Κρόνο Αγ.Δημητρίου). Ελπίζω στην επόμενη χρονιά να βγουν τα ίδια στοιχεία στο γήπεδο και να είναι εξίσου πετυχημένη.».

Ο κόουτς Μουμούρης προπονητής στο Σύλλογο από το 2012, μας δήλωσε : «Συνεχίζω για 7η συνεχή χρονιά στο Σύλλογο και αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Η άψογη συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας, η προσπάθεια του Συλλόγου να μου δώσει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες δουλειάς, οι άνθρωποί του και κυρίως οι αθλητές με κάνουν να νιώθω τον Αμύντα σαν δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι μας γεροί και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains