Αλέξανδροι στον... κύβο στον πάγκο του Αμύντα για μία ακόμα σεζόν, καθώς ο Ζαβός αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του Παρασκευόπουλος και Μουμούρης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Υμηττού.

Όπως ανακοινώθηκε: «Αμύντας και Αλέξανδροι είναι μία σχέση που δε φθείρετε, άλλωστε ο Αμύντας ήταν ο παππούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συνεχίζεται η συνεργασία με την προπονητική ομάδα των Ανδρών, που αποτελούν οι Αλέξανδρος Ζαβός, με βοηθούς τον Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο και το Σάντρο Μουμούρη και για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αλέξανδρος Ζαβός 6 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

Αλέξανδος Παρασκευόπουλος 4 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

Αλέξανδρος-Σάντρο Μουμούρης 5 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους ..

«Πολλά χρόνια στον Αμύντα και πολλές οι έντονες στιγμές που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα. Συνθήκες εξαιρετικές για να εργαστεί και να εξελιχθεί ένας προπονητής ή ένας νέος παίκτης. Ανυπομονώ να είμαι στο γήπεδο για να συναντήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες αλλά και τους παράγοντες που στελεχώνουν την ομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι για μία ακόμη χρονιά στους «πορτοκαλί» και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία και ομόνοια.» μας είπε ο κόουτς Ζαβός.

Ο κόουτς Παρασκευόπουλος μας ανέφερε : «4ος χρόνος στο Σύλλογο. Ο Αμύντας είναι μία οικογένεια στην οποία υπάρχει αγάπη, κατανόηση και σεβασμός. Στο σημερινό μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις. Εξάλλου είμαι και άνθρωπος που δε μου αρέσουν οι αλλαγές, κάτι που αποδεικνύεται και από τις προηγούμενες ομάδες που ήμουν και υπήρχαν ευνοϊκές συνθήκες (5 χρόνια στον Αίολο και 8 χρόνια σχεδόν στον Κρόνο Αγ.Δημητρίου). Ελπίζω στην επόμενη χρονιά να βγουν τα ίδια στοιχεία στο γήπεδο και να είναι εξίσου πετυχημένη.».

Ο κόουτς Μουμούρης προπονητής στο Σύλλογο από το 2012, μας δήλωσε : «Συνεχίζω για 7η συνεχή χρονιά στο Σύλλογο και αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Η άψογη συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας, η προσπάθεια του Συλλόγου να μου δώσει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες δουλειάς, οι άνθρωποί του και κυρίως οι αθλητές με κάνουν να νιώθω τον Αμύντα σαν δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι μας γεροί και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».