Τα κυανόλευκα του Παπάγου θα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Αποστολίδης καθώς συμφώνησε με τους «στρατηγούς» στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Συγκεκιμένα: «Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ενα ακομη χρονο με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολιδη.

Για τριτη σερί σεζόν ο Αλεξης θα φορα τη φανελα της ομαδας μας, τιμώντας τη με το δυναμικό και γεμάτο πάθος του παιχνίδι.

Η διοίκηση του εύχεται καλη δύναμη και υγεία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λιγο μετα τη συμφωνία δήλωσε: "Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Έπειτα από μια συζήτηση που διήρκησε μόνο λίγα λεπτά, συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκομαι εδώ και του χρόνου για να ενισχύσω την προσπάθεια της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης, γιατί αυτή θα είναι η τρίτη μου σεζόν με τα χρώματα του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ και υπάρχει πλέον μια ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου. Τέλος, πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς και δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Σορώτου, η ομάδα θα πετύχει τον αντικειμενικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Ραντεβού στο Σαλούν».