Έτοιμος για την Α2 ο Ερμής Αγιάς!

Σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κάνουν οι άνθρωποι του Ερμή Αγιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» καθώς όπως όλα δείχνουν η άνοδος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Γκουτρουμάνη: «Πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν ήταν εντελώς απρόσμενη για τους «κυανόλευκους», αφού το τελευταίο διάστημα οι «ζυμώσεις» μεταξύ σωματείων στο χώρο του μπάσκετ ήταν έντονες. Το ζητούμενο για τον Ερμή Αγιάς ήταν να δημιουργηθούν δύο κενές θέσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ήδη ο Αίολος Αστακού με επιστολή του στην ΕΟΚ έχει γνωστοποιήσει ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ως εκ τούτου τη θέση του παίρνει ο πρώτος επιλαχών Παπάγου (απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία), ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Μαχητές Πεύκων, που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αγωνιστούν στην Β’ Εθνική (λόγω της συνεργασίας που θέλουν να κάνουν με τον Παναθλητικό Συκεών).

Έτσι λοιπόν τη θέση των Μαχητών στην Α2 Εθνική θα κληθεί να καλύψει ο δεύτερος επιλαχών Ερμής Αγιάς. «Περιμένουμε την ομάδα των Πεύκων να ενημερώσει επίσημα την Ομοσπονδία ότι δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπως έκανε ο Αίολος Αστακού, για να είμαστε 100% σίγουροι. Εμείς πάντως μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα κάνουμε σχεδιασμό για την Α2 Εθνική. Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον κατά 99%, ο Ερμής τη νέα σεζόν θα είναι στην Α2 Εθνική. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί», επισήμανε ο πρόεδρος του Ερμή, Θ. Ριζούλης, μιλώντας επί του θέματος.

Η εξέλιξη αυτή αποκτά ιστορικές διαστάσεις για την ομάδα της Αγιάς, η οποία για πρώτη φορά από την ίδρυσή της θα δώσει το «παρών» στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα του μπάσκετ. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ριζούλης «είναι το ταβάνι, είναι στόχος ζωής». «Ήταν κάτι που το θέλαμε και το κυνηγήσαμε αγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Αγιάς. Ο Ερμής πιστεύω, εάν οριστικοποιηθεί η άνοδος, πετυχαίνει τον μεγαλύτερο στόχο του. Είναι στόχος ζωής. Φυσικά αυτό από τη μία μας χαροποιεί, ωστόσο από την άλλη δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις και περισσότερα βάρη. Γι’ αυτό θέλουμε την κοινωνία της Αγιάς κοντά μας και θα χρειαστούμε μεγαλύτερη οικονομική στήριξη από τους χορηγούς μας» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου».

Διαβάστε όλο το κείμενο στο eleftheria.gr

Σχόλια