Τον βασικό κορμό από τη περυσινή πετυχημένη σεζόν κρατούν στην Καστοριά καθώς μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν να είναι οι Σταμάτης Μπένας, Γιάννης Κυριακόπουλος, Δάνης Ελευθεριάδης, Δημήτρης Δαραβίγκας, Χριστόφορος Τερσενίδης και Δημήτρης Απιδόπουλος.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν: «Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω αθλητές: Κυριακόπουλο Γιάννη, Ελευθεριάδη Δάνη και Δαραβίγκα Δημήτρη. Τους συγχαίρει για τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και εύχεται σε ανάλογες επιτυχίες και τη νέα χρονιά».

«Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω αθλητές: Μπένα Σταμάτη, Τερσενίδη Χριστόφορο και Απιδόπουλο Δημήτρη. Τους συγχαίρει για τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και εύχεται σε ανάλογες επιτυχίες και τη νέα χρονιά».