Και στην Α2 με τον αρχηγό της η Καρδίτσα. Οι νεοφώτιστοι ανανέωσαν τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και στην παρθενική της συμμετοχή στην κατηγορία.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός μας, θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας τη νέα περίοδο, που βρίσκει τον Α.Σ.Κ. –για πρώτη φορά στην ιστορία του- στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, έχοντας μια αξιοσημείωτη πορεία γεμάτη επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες, επέστρεψε το 2013 στην πόλη του, φορώντας τη φανέλα του Α.Σ.Καρδίτσας. Σε τέσσερις σεζόν, η ομάδα πέτυχε τρεις ανόδους και βρέθηκε από την Α1 Θεσσαλίας στην Α2 Εθνική, με το Βαγγέλη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις επιτυχίες αυτές, που άλλαξαν την πορεία του μπάσκετ της Καρδίτσας. Η αγωνιστική του αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του, αποτελούν κόσμημα για το μπάσκετ και τον αθλητισμό της πόλης μας, ενώ έχει αναπτύξει μια μοναδική σχέση με την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μετά από εννιά χρόνια, καθώς τη σεζόν 2008-2009 είχε κατακτήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική με την ομάδα του Ηλυσιακού. Στη νέα περίοδο -πέμπτη συνεχόμενη με τη φανέλα του Α.Σ.Κ.- θα είναι παρών για να οδηγήσει την ομάδα μας, στην παρθενική της σεζόν στην Α2 Εθνική.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».