Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας ο Χρήστος Μηλιώνης και ο Ερμής Αγιάς θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασίας τους.

Ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτηση στο γκρουπ της ομάδας σημείωσε «Μετά από 2 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας με το σύλλογο του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμου.. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, αρχικά τον πρόεδρο κ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, που μου έκανε την τιμή κ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστω στην ομάδα, συμμετεχοντας μ αυτόν τον τρόπο σε ένα μεγάλο επίτευγμα, την άνοδο 2 συνεχομενων χρόνων, από τη Γ εθνική στην Α2 εθνική κατηγορία.. Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του συλλόγου, καθεναν ξεχωριστά, τους προπονητές κ.κ Γιασσαρη Γρηγόρη κ Αλέξη Ζεστά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους γυμναστες κατά σειρά κ.κ Χαλιτσιο Χ. κ Δουικα Κωστα,τον φίλο κ General Manager της ομάδας Άρη Αργυρουλη κ φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες για την άψογη κ επιτυχημένη συνεργασία μας τα 2 τελευταία χρόνια.. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστω στο φιλαθλο κόσμο της Αγιας, που ασπαστηκε το όραμα του προέδρου κ συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποιηση του.. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα αγωνιστική χρόνια, στην καινούργια πρόκληση που έχει μπροστά της, αυτή της Α2 που είμαι σίγουρος πως κ πάλι θα πρωταγωνιστήσει...»

Η ανακοίνωση της ομάδας σημειώνει: «Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο Μηλιώνη. Ο Χρήστος συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία διακρίσεων του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια με τις ικανότητες του ως αθλητής, αλλά και με το ήθος και το εξαίρετο χαρακτήρα του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».